IZNAJMLJIVANJE MOBILNIH TOALETA

TIP-TOP mobilni toaleti

TIP TOP mobilni toaleti

Ko smo mi?

Ko smo mi?

Tip Top je je firma čija je osnovna delatnost iznajmljivanje i održavanje mobilnih toaleta. U stanju smo da u najkraćem roku ispunimo sve Vaše zahteve i skladu sa potrebama prilagodimo naše usluge.

Poslujemo na teritoriji Srbije više od 8 godina i bez obzira na lokaciju klijenta, isporučujemo Tip Top toalete na zadatu adresu u najkraćem mogućem roku. Naše višegodišnje iskustvo u ovoj branši nam je pomoglo da razvijemo sistem koji je efikasan, brz i koji nam je doneo puno uspeha o čemu govori i veliki broj klijenata koji iznova angažuje naše usluge.

8+

8+

godina iskustva

500

500

mobilnih toaleta

1

1

dan za isporuku i montažu

3100+

3100+

događaja opsluženo

Tip Top – Višegodišnje iskustvo u iznajmljivanju pokretnih toaleta

Tip Top – Višegodišnje iskustvo u iznajmljivanju pokretnih toaleta

Mobilni toaleti firme Tip Top su idealno rešenje za potrebe gradilišta, bilo da se pravi zgrada ili renovira kuća. Ova mesta karatkteriše prisustvo velikog broja ljudi na jednom mestu što naše pokretne toalete čini prekopotrebnim izborom. Takođe, naši toaleti su najpogodnije rešenje za razne manifestacije kao što su koncerti, festivali i vašari.

Kabine se lako transportuju i postavljaju. Ne zahtevaju pripremu terena kao ni priključenje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu. I što je najbitnije, Tip Top mobilni toaleti predstavljaju idealno ekološko rešenje koje ne narušava životnu sredinu.

Podrazumeva se da se striktno poštujemo sve evropske i svetske standarde. Za naše mobilne toalete i sanitarne sisteme koristimo isključivo najkvalitetnije italijanske hemikalije, što pored pouzdanosti i higijene, obezbeđuje i prijatan miris unutar kabine.

Utisci naših klijenata

bazirano na preko 4000 utisaka

Zbog humanitarnog koncerta bilo je potrebno u kratkom roku instalirati adekvatne sanitarne sisteme. Kontaktirao sam rukovodstvo Tip Top firme i uverili su me da će sve biti odrađeno u zadatom roku. Nivo profesionalizma i posvećenost Tip Top ekipe me je ostavila u čudu. Sve je bilo onako kako su rekli i koncert je prošao u najboljem mogućem redu.

avatar-4

Luka G.

Inače izbegavam javne toalete, ali na jednoj gradskoj proslavi nisam imao izbora pa sam koristio jedan. Bio sam iznenađen čistoćom i fantastičnim mirisom kabine. Na vratima kabine sam video da se radi o Tip Top mobilnim toaletima. Verujem da sada neću imati averziju prema pokretnim toaletima, ali samo ako su Tip Top toaleti u pitanju.

avatar-7

Jovan S.

Kao i svaka devojka, imam poteškoća kada je korišenje pokretnih wc kabina u pitanju. Sinoć sam na koncertu bila prinuđena da uđem u jedan. Očekivala sam neprijatan miris i nehigijenske uslove, ali me je zatečeno stanje ostavilo bez reči. Sve je bilo čisto, mirišljavo i uredno iako je koncert ulazio u poslednje sate. Videla sam da se radi o Tip Top kabinama i sada definitivno znam šta ću prvo gledati kod svakog sledećeg koncerta.

avatar-1

Marina M.

ISO SERTIFIKATI

ISO SERTIFIKATI

Firma Tip Top – iznajmljivanje mobilnih toaleta poseduje sledeće sertifikate: 9001, 14001 i 18001

ISO 9001 za sanitarne usluge instalacije, rentiranja i održavanja pokretnih WC-a

ISO 9001 za sanitarne usluge instalacije, rentiranja i održavanja pokretnih WC-a

ISO 9001 za sanitarne usluge instalacije, rentiranja i održavanja pokretnih WC-a

Sertifikat najbolje bonitetne ocene u Srbiji