IZNAJMLJIVANJE I ODRŽAVANJE MOBILNIH TOALETA

Usluge

Usluge

Provaklasni mobilni toaleti

Provaklasni mobilni toaleti

Tip Top u svojoj ponudi primarno nudi usluge iznajmljivanja i održavanja pokretnih toaleta. U stanju smo da u najkraćem roku ispunimo sve Vaše zahteve u pogledu iznajmljivanja i održavanja mobilnih toaleta.

Bez obzira gde se nalazite na teritorji naše zemlje imajte u vidu da ćemo:

  • Obaviti isporuku i montažu u roku od 24h
  • Dostaviti perfektno čiste i mirišljave toalete
  • U skladu sa dogovorom raditi održavanje

Naše kabine se lako transportuju i postavljaju na dogovoreno mesto bez prethodne pripreme terena. Takođe, naše kabine ne zahtevaju priključenje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu što znači da se mogu postaviti bilo gde. Najbolje od svega je što su ekološki prihvatljive i ne narušavaju životnu sredinu.

Striktno poštujemo vodeće svetske standarde o upotrebi hemikalija čime dodatno utičemo na zaštitu životne sredine. Za naše pokretne toalete i sanitarne sisteme koristimo isključivo najkvalitetnije italijanske hemikalije, što pored pouzdanosti i higijene, obezbeđuje i prijatan miris unutar kabine.

Prednosti naših mobilnih toaleta

Prednosti naših mobilnih toaleta

1.

FLEKSIBILNOST

Jednostavan transport i postavljanje, nema potrebe za pripremom terena ili priključenjem na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

2.

DEZODORACIJA

Koristimo isključivo najkvalitetnije italijanske hemikalije, što pored pouzdanosti i higijene, obezbeđuje i prijatan miris unutar kabine.

3.

UKLANJANJE GRAFITA

U našem radu koristimo najsavremenija sredstva za uklanjanje grafita kako bi kabine bile čiste i sa spoljašnje strane.

Tip Top mobilni toaleti – Cena iznajmljivanja i vrste

Tip Top mobilni toaleti – Cena iznajmljivanja i vrste

Cena iznajmljivanja naših pokretnih toaleta zavisi od nekoliko faktora poput:

  • Ukupan broj kabina
  • Broj usluga održavanja
  • Dužina iznajmljivanja
  • Udaljenost i lokacija
  • Izbor hemikalija

U našoj ponudi se nalaze 3 vrste kabina mobilnih toaleta. Njihove specifikacije su jasno naznačene, a na Vama je koje ćete odabrati.

Utisci naših klijenata

bazirano na preko 4000 utisaka

Zbog humanitarnog koncerta bilo je potrebno u kratkom roku instalirati adekvatne sanitarne sisteme. Kontaktirao sam rukovodstvo Tip Top firme i uverili su me da će sve biti odrađeno u zadatom roku. Nivo profesionalizma i posvećenost Tip Top ekipe me je ostavila u čudu. Sve je bilo onako kako su rekli i koncert je prošao u najboljem mogućem redu.

avatar-4

Luka G.

Inače izbegavam javne toalete, ali na jednoj gradskoj proslavi nisam imao izbora pa sam koristio jedan. Bio sam iznenađen čistoćom i fantastičnim mirisom kabine. Na vratima kabine sam video da se radi o Tip Top mobilnim toaletima. Verujem da sada neću imati averziju prema pokretnim toaletima, ali samo ako su Tip Top toaleti u pitanju.

avatar-7

Jovan S.

Kao i svaka devojka, imam poteškoća kada je korišenje pokretnih wc kabina u pitanju. Sinoć sam na koncertu bila prinuđena da uđem u jedan. Očekivala sam neprijatan miris i nehigijenske uslove, ali me je zatečeno stanje ostavilo bez reči. Sve je bilo čisto, mirišljavo i uredno iako je koncert ulazio u poslednje sate. Videla sam da se radi o Tip Top kabinama i sada definitivno znam šta ću prvo gledati kod svakog sledećeg koncerta.

avatar-1

Marina M.